Wat de f*
is een Davai Dumpling?

Een hand die meerdere vorken met dumplings omhoog houdt.

Davai is uniek “Da's toch aziatisch?”

“Dumpling” is een koepelterm voor alle gevulde deeghapjes. Een ravioli? is dus een dumplings! Een gyoza? Yess, ook een dumpling. Een worstenbroodje? Hmm strikvraag, maar ja! Technisch gezien dus ook een dumpling.

Maar dumplings zoals die van Davai vind je nergens, het is een uniek recept samengesteld uit inspiratie van de traditionele Oost-Europese pelmeni. Hieruit hebben we een eigentijdse fusion gemaakt op basis van groenten en inspiratie uit andere culturen, zoals de Aziatische en Italiaanse.

Een vrouw eet een dumpling.

Davai is vegan “Dus geen veggie worst?”

Geen ‘valse’ worst of semi burger. Wij kiezen bewust voor een product dat iets nieuw brengt in je keuken. Ons eerste doel is een lekker product maken, dat dit plantaardig en gezond is zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar dat blijkt niet altijd zo te zijn!

De bedoeling van Davai is om een plantaardig product te ontwikkelen dat geen vleesvervanger is. Groenten zijn top en zitten boordevol smaak dus waarom dat moeilijker willen maken dan het is? Onze dumplings hoeven er helemaal niet uit de zien, ruiken, of smaken naar (nep)vlees, wij laten onze groenten shinen en dat met zo weinig mogelijk toevoegingen!

“Tis nie omdat het veggie is, dat het gezond is eh”

Weet wat je eet. Helaas is dat soms moeilijk bij het aanbod in de supermarkt. Plantaardig eten is jammergenoeg niet automatisch minder processed of gezonder. Wij tonen dat het anders kan, want een ingrediëntenlijst is te vaak een opsomming in kleine lettertjes van aroma’s en toevoegingen. Wij van Davai streven er naar zo transparant mogelijk te zijn over onze ingrediënten, en steeds meer onze recepten te verbeteren. Op die manier willen we jullie een zo puur mogelijk product aanbieden.

Jouw nieuwe diepvries essential

Snel, vol groenten en mega lekker, nice! Voeg ze toe aan je groenten schotels, woks of salades. Ook lekker als borrelhapje! Kortom: Meet je nieuwe diepvries essential.

Vind onze twee retail smaken in de diepvries bij Colruyt, Okay en Bioplanet

Een getekende mascotte in de vorm van een dumpling meet een afstand en knipoogt.